Afrika Molitecnica punon në emër të besnikërisë së klientëve të saj tradicionale.

në të vërtetë, kompania sapo ka përfunduar testimin dhe komisioneve të Molino Iacoviello-ruse, në pronësi të z. Iacoviello Shpëtimtari, që, ai ka zbuluar nga Dr.. Antonio Bellucci, tashmë një klient i Jugut Molitecnica.

Sistemi i zbuluar ishte instaluar në fabrikë të re nga ana e Molitecnica Jugut.

Molitecnica Afrika ngrohtësisht sajë Mr.. Iacoviello për besimin dhe shpresat e një më tutje fitimprurës biznesi.

Tags: , ,