Afrika e Molitecnica, pas testuar dhe të vënë në gear Molino Iacoviello-ruse, mori pjesë në përurimin mbajtur më 13 mund c.a.

Ai përfaqësuar kompaninë CAV. Giuseppe Film, President Nderi i Jugut Molitecnica.

Në fund të ditës, Cav. Film dorëzua z. Iacoviello një pjatë suvenir

 

Tags: , ,