Molitecnica Jugut merr pjesë në IDMA - Panairin e 7-të Ndërkombëtar i makinave për bluarja e drithërave dhe teknologjive për prodhimin e miellit, ushqim, makarona dhe biskota (Turkey Istanbul Center Fair).

IDMA është një e drejtë ndërkombëtare të tregtisë për përpunimin e drithërave dhe bishtajore që krenohet me pjesëmarrjen e prodhuesve të pajisjeve dhe teknologjisë për prodhimin e miellit, ushqim, makarona, Biscotti, ruajtjen e lëndëve të para dhe produkteve të gatshme. Molitecnica ka konkurruar në jug 2017, pas se 2011, paraqitjen e gamë të gjerë të makinerisë, produktet dhe shërbimet dhe teknologjitë e fundit për sektorin e mulliri, duke marrë mundësi për t'u marrë me kompanitë në të njëjtën fushë dhe duke marrë parasysh zhvillimet e fundit, e zgjerimit të tregjeve dhe tendencave të reja në nivel ndërkombëtar.

Tags: , , ,