MOLINI - Mangimifici - Dyqan buke dhe makarona - Ruajtje - Metaleve Machines Ndihmëse - Shërbimet konsultuese dhe përkrahjes teknike para dhe pas shitjes.


Lajmet e fundit’

 

PRODUKTET

 

DECORTICAZIONE

Precleaning DHE PASTRIMI

MOLINI

RUAJTJA kokërr DHE përfundoi PRODUKTET

BIOLOGJIK

Furrave

MECHANIC TRANSPORTIT DHE TIRE

Futje dhe makineri ndihmëse

Makarona