VËSHTRIM Molitecnica SOUTH

e premte 5 gusht 2016 u mbajt në selinë e Ditës së Inovacionit Jugut Molitecnica se, siç është planifikuar, Ai pa përfshirjen e aktiviteteve të ndryshme duke filluar me ceremoninë e hapjes, përmes kremtimit të Meshës së Shenjtë kryesuar nga S.It është. Kryepeshkopi Giovanni Ricchiuti, dhe në pasdite paraqitja Konferenca e Rrjetit të Ndërmarrjeve përbëhet nga katër kompanitë Clustech pulieze me qëllimin për të ndërkombëtarizuar dhe për të ofruar një shërbim / produkt me pikë të vetme kontakti.

këshilla të ndryshme për ngjarjen, duke përfshirë rajonin e Pulias, Industria Confimi, Qyteti Metropolitan i Barit, Komuna e Altamura, Qyteti i Corato, Dioqeza e Altamura, Gravina dhe Acquaviva delle Fonti.

Kulmi i ditës ishte ai i licencës dorëzimit pjatë "Smurf Inventor" ndaj përfaqësuesve të pesë botëve të ndryshme: në botën e politikës në Altamura Kryetari Prof.. Giacinto Forte, për Botën Kishtare në S.It është. Kryepeshkopi Giovanni Ricchiuti, për Ndërmarrësi z Botërore. Vito Forte, për Botëror Institucional Dr.. Sergio Ventricelli, per la Molitecnica Sud all'Ing. Vito Lomurno.

Ceremonia fetare në kujtim të Louis Filmit dhe mbledhjen e fondeve në favor të tri shoqatave jofitimprurëse kanë qenë lajtmotivi në demonstratën që mori reagime të konsiderueshme si kombëtare dhe ndërkombëtare.

 

Tags: , , , ,