Molitecnica SOUTH fluturojnë në Kubë për misionin QEVERISË-NDËRMARRJES

L'AVANA 11-13 korrik 2016

Molitecnica Jugore pjesë, 11 deri 13 korrik, të udhëtimit të shtetit në Kubë kryesuar nga ministri i Zhvillimit Ekonomik Dr.. Carlo Calenda dhe nënsekretari Dr.. Ivan Scalfarotto.

Afrika e Molitecnica, Ajo përfaqësohet nga të saj Export Manager Dr.. Sergio Ventricelli, ai u përball me misionin e tij të njëqindtë në Havana pas sistemit njëra me Confimi Industrisë majin e kaluar që ka pasur sukses të madh në drejtim të shikimit dhe ndikimit në transoceanico vendit.

Qëllimi kryesor i misionit të sotëm ishte nënshkrimi i disa protokolleve që lidhen me çështje të ndryshme që misionet e ndryshme janë përballur në fusha të tilla si agro-industrisë, ndërtesë, Infrastruktura dhe Transporti, pushtet. Një marrëveshje e shkëmbimit të borxhit, që do të lejojë qeverinë kubane për të kthyer në llogari të pagueshme tregtare për shkak të sace në një fond të monedhës vendase për të financuar projektet strategjike për zhvillimin e vendit të cilat do të përfshijnë kompanitë italiane apo ndërmarrjeve të përbashkëta Italo-Cuban.

Reformat e fundit nisur nga qeveria kubane, për të futur përfitime tatimore për investitorët e huaj dhe për të zvogëluar pengesat për importet e makinerive në vend, të bëjë Kuba një treg të mundësive në rritje për Made në Itali.

IMG-20160715-WA0008