Adresat tona

Afrika e Molitecnica KONTAKTE

Joseph Film & Fëmijë

Selia dhe fabrika:

S.P. Ruvo P., Km.1,300

C.da Torre La Macchia 70022 Altamura (Tre) – Itali

P. TVSH dhe CF: 03662690720 Shitje: BA-269 154

I tillë +39 080-310.10.16 Fax 39 080-314.68.32

info@molitecnicasud.it

Na dërgoni një mesazh

Emri juaj (i nevojshëm)

emaili juaj (i nevojshëm)

subjekt

mesazhi juaj

Shkruani karakteret: captcha