MANGIMIFICI

Ushqim pelleted
Una politica efficiente sulla quale continueremo a puntare sarà la progettazione di nuove tecnologie per migliorare i processi produttivi nei mangimifici, costruendo macchinari di supporto per la produzione, përzgjedhje, trasporto e pulizia dei mangimi. Ne të siguruar konsumatorët me një shërbim të plotë që mundëson prodhimin e ushqimit për përdorim zootecnico a costi ottimali, në sajë të bimëve me nivele të larta të produktivitetit, konsumit të ulët të energjisë, mirëmbajtjes dhe investimeve minimale Shpenzimet e përfshira.