H

e diel 25 shtator 2016: Festa e sëmurë në faltoren e MARIA SS.MA Buoncammino

 

edhe këtë vit, e diela e fundit e shtatorit, Kjo rinovon ngjarjen porosi "Mary plotëson të sëmurëve" në shenjtëroren e Maria SS.ma Buoncammino Altamura.

Për këtë rast, qyteti është shndërruar në një Lourdes vogël duke sjellë së bashku të sëmurët e zonës për t'u lutur së bashku dhe të besojë jetën e tyre për të Zojës.

Takimi është caktuar në 17.30 Via Le Fogge; nga atje, të gjithë 18.30, do të fillojnë një procesion dritë pishtari në Mauzoleun e Zojës së Buoncammino. të gjithë 19.30, Kryepeshkopi S.It është. Kryepeshkopi Giovanni Ricchiuti festuar Meshën. Pasuar nga Akti i dorëzimit të Marisë.

Ngjarja do të transmetohet drejtpërdrejt në Channel 2 për ata që do të ndjekin atë nga shtëpia.