MILL RIVELLI

06/11/2016 Molitecnica Jugut merr pjesë në inaugurimin e Molino Rivelli.

Ajo u përurua 6 nëntor 2016 faqe Molino Rivelli në provincën e Potenza në Abriola. Molitecnica Jugut ka ndërtuar dhe instaluar centrali të ri në 6 hapat, i përbërë nga tre mullinj që përsëritet 600 e un plansifter 6 kanalet.

tani, Molino Rivelli e re e cila është drejtuar nga brezi i dytë i familjes Rivelli në personin e z Rocco, Ai është i gatshëm të ofrojmë klientëve me cilësi të lartë miell saj, prodhuar në respekt të plotë të lëndëve të para dhe traditës.

Afrika Molitecnica formula urimet më të ngrohta dhe shtrihet urimet më të mira për punë të mirë.

Tags: ,