Gjatë javës së parë të dhjetorit, Molitecnica Jugut ka përfunduar instalimin e mullirit të ri kodrina në vend Molino PARATORE në provincën e Enna Regalbuto.

Salla e re përfshin 5 kodrina mullinj që janë të pajisura me rollers dinamike të balancuara për të ofruar një performancë shumë të saktë rëndë. Këto makina kërkojnë, edhe, një mirëmbajtje e thjeshtë dhe për të siguruar një nivel të lartë të sanitization.

Afrika Molitecnica trajton urimet më të mira e punë të mirë për familjen PARATORE.

 

Tags: , , ,