24-25/05/2017 Projekti Trajnim I.I.S.S. “Michele De Nora” Altamura.

në të dhënat e 24 Maj 2017, Molitecnica Jug ka pasur kënaqësinë e hosting, në selinë e saj, le klasi 5AP E 5BP dell'I.I.S.S. “Michele De Nora” për një takim të trajnimit në sektorin e mulliri mbajtur nga administratori Charles filmit. Kursi ka si qëllim integrimin e arsimit dhe punës angazhimet leavers.

Në këtë ditë të trajnimit, Ai u pasua nga një "Kursi në kokrra industrisë mulliri", të mbajtur në Molino Calemma S.r.l. Altamura, Guest historik Molitecnica Jugut, të cilën ai u ndoq edhe nga CAV. Giuseppe film si një ekspert miller.

Klasat ishin të shoqëruar nga Prof. Popolizio Vito Domenico (Shkenca dhe kultura e), Prof. Fiore Francesco (Laboratori i pastë) dhe Prof. Natuzzi Pietro (Proceset teknologjike).