RUAJTJA kokërr DHE përfundoi PRODUKTET

Ruajtja e drithërave është një praktikë shumë e lashtë, por jo gjithmonë e lehtë për të zbatuar, sepse ajo duhet të sigurojë ruajtjen e duhur dhe mbrojtje nga agjentë të jashtëm që mund të çojë në ndryshimet në mekanik dhe biomechanical.
Të kapanoneve për ruajtje duhet të mbajë një temperaturë të ftohtë dhe një shkallë të ulët të ambientit lagështia, për të parandaluar sulmin e dëmtuesve dhe zhvillimin e myk.
Molitecnica Sud realizza e installa impianti per lo stoccaggio deii cereali e della farina, kapanoneve vertikale në strukturën metalike gjeometri rrethore ose drejtkëndëshe, pjesërisht ose tërësisht të izoluar, gjendje për të mbrojtur produktet e ruajtura, garantimin e sigurisë dhe shëndetit.
Materiali utilizzati:
  • Çeliku AISI 304
  • Pikturuar çeliku të karbonit
  • Çeliku të karbonit galvanizuar
  • Hekur corrugated
Industria e ndërtimit, përdorimi i materialeve me cilësi të lartë, zgjedhje të kujdesshëm nga lloji i ndërtimit në përputhje me nevojat e çdo konsumatori, e bëjnë atë një produkt me cilësi të lartë.