HISTORIA

Rritja e prodhimit sjell kompaninë për të investuar në kërkime në lloje të reja të produkteve, duke filluar me ndërtimin e centraleve të vogla derisa arrijnë në ton të mëdha.

Giuseppe Film themeloi kompaninë e tij në fund të viteve '70 dhe fillon për të ndërtuar për të punuar me dorë plotësisht bimëve mulliri makina.

në 1986 Ai vendos për të zgjeruar biznesin e tij dhe çfarë ishte e vogël shop bëhet një kompani e vogël 1300 sq.m..

Ky pasion transmeton atë për të 4 fëmijët që sot drejtojnë këtë kompani duke u përpjekur për të mbajtur, sipas traditës, cilësinë e produktit, personalisht kontrollin e prodhimit dhe kushtuar shumë vëmendje për detajet.

Një nga tiparet tona kryesore është testimi i teknikave të reja të prodhimit të kombinuara me dëshirën për risi që çuan të kompanisë për të blerë një fabrikë të re të gjithë 'tani janë duke u zgjeruar.

“Puna Ă«shtĂ« liria, dinjiteti Ă«shtĂ«.

Puna është jeta dhe shpresa.

Për të privuar një njeri i punës është i privuar nga liria për të jetuar.

Puna është vështrim krenar për djalin tuaj, Kjo është fuqia dhe shpresa.

Puna është entuziazmi dhe ndarjen.

Puna është që të ndjehen të lirë për të ndërtuar rrugën e vet.

Puna Ă«shtĂ« njĂ« e drejtĂ«…. tĂ« gjitha”

802

Cav. Giuseppe Film

President Nderi