PRERJE WATERJET

qendra jonë prerja jet uji Ajo përfaqëson makinë më të avancuara për prerje me jet e ujit presion të lartë me gërryes. Rezultati i kësaj teknike është një jet të fortë të aftë për të prerjes materiale të trasha dhe të qëndrueshmëri të ndryshme. Ajo 'një proces të gjithanshëm, me një gjeometri jashtëzakonisht të detajuar, që ju lejon të merrni më shumë saktësi. Për këtë arsye është lloji më i përshtatshëm i prerë të jetë bërë në një sistem të prodhimit të cilësisë së lartë.