e premte 31 mars 2017 u mbajt në Hotel Oriente në Bari tryezën e rrumbullakët me titull “Credit Corporate: bankat, Shërbimet dhe Mjetet alternative” organizuar nga Confimi Industrisë dhe Pulias prodhimin Qarkut Dialogoi në bashkëpunim me firmë ligjore Unitetit Ligjore.

Folësit ishin Presidenti i Pulias Confimi Sergio Ventricelli, Sekretari i Përgjithshëm dhe Zëvendës President Riccardo Figliolia Confimi Bari Bat Foggia Carlo Film.

Konferenca priti disa ekspertë Credipass, të tregut të kompanive kryesore Banking ndërmjetësim që vepron në fushën e kredisë, Strukturuar Financa dhe inovative, lehtësuar Financave dhe Sigurimeve.

Nel corso dell’incontro sono stati affrontate anche tematiche particolarmente attuali quali il “Digital Marketing dhe mundësi të reja të zhvillimit për biznes në web epokës” e “Startup inovative, Përfitimet dhe Mjetet e kreditit