TRASPORTO MECCANICO E PRENUMATICO

Në lëvizjen e grimcuar dhe miell, grande importanza rivestono i trasportatori meccanici e pneumatici.
A seconda delle esigenze del cliente proponiamo una vasta gamma di soluzioni per il trasporto dei prodotti, të cilat është analizuar për të verifikuar karakteristikat teknike, për të studiuar zgjidhja më e mirë për inxhinieri bimore.
Esistono diverse tipologie di sistemi di trasporto, ognuna adatta a esigenze di movimentazioni specifiche.